info@parigoris.com
2310 554145

Пътно-транспортни произшествия

PKG LAW FIRM BROCHURE

Пътно-транспортни произшествия

Пътнотранспортните произшествия за съжаление са често срещано явление, въпреки всякакви защитни мерки. Автомобилната катастрофа може да има опустошителни последици за пострадалия, тъй като може да доведе до смърт или да остави пострадалия с хронична физическа болка или увреждане, с неспособниост да се справи с разходите за хоспитализация и загубата на доходи без подходяща правна защита.

Семейството на жертвата също се нуждае от засилена правна защита, тъй като при фатално нараняване на един от членовете му то има право на обезщетение за претърпеното психическо страдание, както и загубата на финансова издръжка и законна издръжка, дължими от починалия на защитените членове на семейството.

Офисът ни има десетилетен опит в правната сфера и екип от юристи и сътрудници, специализирани в ПТП-тата, което ще осигури максимално възможно обезщетение, на което имате право. В хода на кариерата си ние успешно сме изисквали значителни обезщетения в голям брой случаи на пътни произшествия, включително смъртоносни пътни произшествия, сериозни и леки наранявания, пълно или частично унищожаване на превозни средства и др.

Нашият опитен и всеотдаен екип поема и предоставя правна защита и консултиране в областта на ПТП-тата, не само на пострадалия от ПТП-то, но и на неговото семейство. Поради тази причина ние заставаме с уважение към човешката болка, третираме всеки човек индивидуално и с необходимото внимание, което го заслужава, като в същото време предоставяме съдебна подкрепа, съвети и съдействие, за да осигурим най-добрия резултат за вас.