Τροχαίο ατύχημα

Τα τροχαία ατυχήματα είναι δυστυχώς ένα σύνηθες φαινόμενο, παρά τα οποιαδήποτε προστατευτικά μέτρα. Ένα τροχαίο ατύχημα μπορεί να έχει καταστροφικές συνέπειες για το θύμα καθώς μπορεί να επιφέρει τον θάνατο ή να αφήσει το θύμα με χρόνιο σωματικό πόνο ή αναπηρία, ανήμπορο να ανταπεξέλθει στα έξοδα νοσηλείας και στην απώλεια των εισοδημάτων του χωρίς την κατάλληλη νομική προστασία.

Αυξημένη νομική προστασία χρειάζεται επίσης η οικογένεια ενός θύματος, καθώς σε περίπτωση θανάσιμου τραυματισμού ενός μέλους της δικαιούται αποζημίωση για την ψυχική οδύνη που έχει υποστεί καθώς και την απώλεια της οικονομικής στήριξης και νόμιμης διατροφής που όφειλε ο θανών στα προστατευόμενα μέλη της οικογένειας.

Το γραφείο μας διαθέτει εμπειρία δεκαετιών στον νομικό χώρο και μια ομάδα δικηγόρων και συνεργατών εξειδικευμένη στο τροχαίο ατύχημα, η οποία θα διασφαλίσει την μέγιστη δυνατή αποζημίωση που δικαιούστε. Κατά τη διάρκεια της σταδιοδρομίας μας, έχουμε διεκδικήσει με επιτυχία σημαντικές αποζημιώσεις σε ένα μεγάλο αριθμό υποθέσεων τροχαίων ατυχημάτων, μεταξύ των οποίων συμπεριλαμβάνονται θανατηφόρα τροχαία ατυχήματα, βαριές και απλές σωματικές βλάβες, ολική ή μερική καταστροφή οχημάτων κ.λπ.

Η έμπειρη και αφοσιωμένη ομάδα μας αναλαμβάνει και παρέχει νομική προστασία και συμβουλευτική καθοδήγηση στον τομέα του τροχαίου ατυχήματος, όχι μόνο απέναντι στο θύμα ενός ατυχήματος αλλά και στην οικογένεια του. Για αυτό τον λόγο, στεκόμαστε με σεβασμό στον ανθρώπινο πόνο, αντιμετωπίζουμε τον κάθε άνθρωπό ξεχωριστά και με την απαραίτητη προσοχή που του αρμόζει, ενώ παράλληλα παρέχουμε δικαστηριακή υποστήριξη, συμβουλές και βοήθεια ώστε να διασφαλίσουμε το καλύτερο αποτέλεσμα για εσάς.