24ωρη Νομική Συμβουλευτική

24ωρη Νομική Συμβουλευτική.

  • Επειδή δεν μπορεί να υπάρξει ασφαλής πρόβλεψη για την χρονική στιγμή που θα χρειαστεί μία νομική συμβουλή & κυρίως είναι σημαντικό να έχεις διπλά σου κάθε στιγμή μία καταξιωμένη δικηγορική εταιρεία µε ανθρώπινο πρόσωπο, δημιουργήσαμε το πρόγραμμα «24ωρη Νομική Συμβουλή» που αφορά την παροχή νομικών συμβουλών σε οποιοδήποτε νομικό πρόβλημα ανακύπτει στα µέλη µας, οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας.
  • Η εταιρεία µας συνδέει την παραδοσιακή καθημερινή ανάγκη της νομικής συμβουλής µε την σημερινή πραγματικότητα, αξιοποιώντας στο μέγιστο όλες τις δυνατότητες της τεχνολογίας αλλά και την μακρόχρονη εργασιακή µας εμπειρία.
  • Ολοκληρωμένες υπηρεσίες νομικής υποστήριξης, δικαστική αλλά & εξώδικη – συμβουλευτική, σε φυσικά & νομικά πρόσωπα, για κάθε θέμα που αφορά την οικογένεια, την επιχείρηση, το επάγγελμα, την έδρα ή την κατοικία, την υγεία & την περιουσία
  • Η επικοινωνία γίνεται μέσο ηλεκτρονικού ταχυδρομείου & όλα τα ερωτήματα γίνονται εγγράφως. Κάθε ερώτημα αξιολογείτε, ελέγχετε για το περιεχόμενο & τον τομέα που αφορά & προωθείτε στον εξειδικευμένο αρμόδιο νομικό συνεργάτη του γραφείου προκειμένου να απαντηθεί μέσα σε 24 ώρες από την παραλαβή τους από την γραμματεία µας.