ΦΩΣ ΣΤΟ ΤΟΥΝΕΛ:Η έρευνα της Αγγελικής Νικολούλη για το τροχαίο ατύχημα του Ανδρέα-Οδυσσέα Τσιαμπόκαλου

Στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη “Φως στο Τούνελ” φιλοξενήθηκε το βράδυ της Παρασκευής 19 Νοεμβρίου, ο Δικηγόρος κ.Κώστας Παρηγόρης, παρουσιάζοντας ένα νέο σημαντικό στοιχείο που συλλέχθηκε από τον τόπο του εγκλήματος, που ίσως μπορέσει να οδηγήσει στην αποκάλυψη του αυτοκινήτου του δράστη.

«Η υπόθεση είναι στο στάδιο της προανάκρισης, λείπουν κάποια στοιχεία, τα οποία τα θεωρώ πολύ κομβικά για να
βγάλουμε ένα τελικό συμπέρασμα και αυτά τα στοιχεία είναι το βιντεοληπτικό υλικό, κάποια ευρήματα τα οποία υπάρχουν στον τόπο του ατυχήματος από αντικείμενα, τα οποία πιθανόν να αποσπάστηκαν από το όχημα, το οποίο επέφερε τη βλάβη. Αυτά τα στοιχεία δεν είναι στη διάθεση του πραγματογνώμονα είναι ακόμη στη διάθεση της αστυνομίας. Πιστεύω ότι η Τροχαία, τα έχει αξιολογήσει και πιστεύω ότι τα έχει δώσει ήδη στη διεύθυνση εγκληματολογικών ερευνών προκειμένου να καταλήξουν από τι όχημα είναι κι αν είναι από το συγκεκριμένο», δήλωσε ο Δικηγόρος της οικογένειας του αδικοχαμένου Ανδρέα-Οδυσσέα Τσιαμπόκαλου, κ.Παρηγόρης.

Επίσης, ο κύριος Παρηγόρης τόνισε την αναγκαιότητα στην επόμενη αναμόρφωση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, η διάταξη της εγκατάλειψης να έχει ποινές κακουργηματικού χαρακτήρα.

Δείτε video από την εκπομπή της κα.Νικολούλη:

Related Posts

Τελευταία άρθρα

Εφημερίδα ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: Νέες αποκαλύψεις για το δυστύχημα στη Λάρισα
22 Απριλίου 2024
ΑΠΟΦΑΣΗ 22/2024- Εκκαθάριση Αγροτικού Συνεταιρισμού
22 Απριλίου 2024
Η PKG στην επιστημονική διημερίδα «Το Τροχαίο Ατύχημα-Ποινική και Αστική Ευθύνη»
8 Απριλίου 2024

Ετικέτες

LIVE NEWS MEGA PAN EUROPEAN GUARANTEE FUND PKG PKG K.PARIGORIS PKG Κ.ΠΑΡΗΓΟΡΗΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ TLIFE «PKG Κ. ΠΑΡΗΓΟΡΗΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ» «Το Τροχαίο Ατύχημα-Ποινική και Αστική Ευθύνη» Άλκης Καμπανός Ένωση Αγροτικού Συνεταιρισμού ΑΣΙΔ Ανάκριση Απάτη Απόφαση δικαστηρίου Γιώργος Παρηγόρης Δάνεια ΑΤΕ Δίκη Άλκη Δικαστική απόφαση Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών Δολοφονία 41χρονης Ε.Α.Σ. ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Εκκαθαρίσεις Αγροτικών Συνεταιρισμών Επιθεώρηση Συγκοινωνιακού Δικαίου Εργαζόμενοι Αγροτικού Συνεταιρισμού Θεμιστοκλής Κιουρτζής Ινστιτούτα Ομορφιάς Ινστιτούτο απάτης Κ.ΠΑΡΗΓΟΡΗΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ Κ. Παρηγόρης και Συνεργάτες Κική Πακιρτζίδου Κωνσταντίνα Σωτηρίου Κώστας Παρηγόρης ΛΑΡΙΣΑ Μαρία Κίσσου Ντιάνα Τσαμτσίδη Οπαδική βία Π.Ο.Π.Ε.Κ Πανελλήνια Ομοσπονδία Εμπόρων Καυσίμων ΣΕΚΕ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΗ ΔΙΑΒΑΣΗ Τατιάνα Στεφανίδου Τροχαίο ατύχημα Ψυχική οδύνη