Νέα στοιχεία για το τροχαίο με εγκατάλειψη του 46χρονου ράπερ.

Η αστυνομία συνεχίζει να συλλέγει στοιχεία με τους τεχνικούς εμπειρογνώμονες να έχουν καταλήξει στη μάρκα του αυτοκίνητου του υπαίτιου που προκάλεσε το τροχαίο ατύχημα και το θάνατο του καλλιτέχνη Ανδρέα-Οδυσσέα Τσιαμπόκαλου τα ξημερώματα της Δευτέρας στην επαρχιακή οδό Θήβας-Θίσβης.

«Προσανατολίζονται σε ένα ιταλικό αυτοκίνητο. Απ’ ότι φαίνεται τον χτύπησε και τον παρέσυρε γιατί έχει αφήσει και ίχνη, η μπλούζα του, το φανελάκι του πάνω στην άσφαλτο», δήλωσε στο MEGA και στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου, ο Δικηγόρος της οικογένειας, Κώστας Παρηγόρης.

Ο κ. Παρηγόρης κάλεσε τον δράστη, «έστω και την ύστατη στιγμή να εμφανιστεί και να δείξει τη μεταμέλεια και τη συναίσθησή του».

Δείτε το βίντεο από το MEGA:
https://www.megatv.com/2021/08/27/odysseas-tsiampokalos-na-vrethei-aytos-pou-skotose-to-paidi-mou-sparaktiki-kraygi-tis-miteras-tou-raper/

Related Posts

Τελευταία άρθρα

Η δικηγορική μας εταιρεία στο 10ο Πανελλήνιο Νομικό Συνέδριο για το Τροχαίο Ατύχημα.
12 Οκτωβρίου 2026
Σέρρες: Ελεύθερη με όρους η ανήλικη για την υπόθεση ναρκωτικών – Τι δήλωσε ο δικηγόρος της, Γιώργος Παρηγόρης
22 Μαΐου 2026
Συμμετοχή του Προέδρου της Εταιρείας μας, Κ.Παρηγόρη, στις επίσημες επαφές με τον Πρέσβη της Κίνας στην Ξάνθη
16 Μαΐου 2026