Στην επιστημονική διημερίδα «Το Τροχαίο Ατύχημα-Ποινική και Αστική Ευθύνη», που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα στις 5 και 6 Απριλίου 2024, συμμετείχαν οι δικηγόροι της «PKG Κ. ΠΑΡΗΓΟΡΗΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ», Γιάννης Παρηγόρης, Ελευθερία Χριστοφορίδου και Κική Δραγκίογλου.

Την εν λόγω διημερίδα διοργάνωσε με επιτυχία ο Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών και το περιοδικό Επιθεώρηση Συγκοινωνιακού Δικαίου, υπό τον συντονισμό της Αντιπροέδρου του ΔΣΑ, Μαρινέττας Γούναρη- Χατζησαράντου και των Μιχάλη και Ευστρατίου Ονουφριάδη, εκδοτών του περιοδικού.

Το Συνέδριο χαιρέτισαν, μεταξύ άλλων, ο Δ. Βερβεσός, Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, ο Η. Κλάππας, Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Πειραιά, η Μ. Στενιώτη,  Πρόεδρος της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων, ο Δ. Οικονόμου, Πρόεδρος της Τριμελούς Διεύθυνσης  του Εφετείου Αθηνών και η Σ. Ελευθεροπούλου, Διευθύντρια της Διεύθυνσης Τροχαίας Αστυνόμευσης του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας. Το Συνέδριο τίμησε με την παρουσία του ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Δικαιοσύνης, Π. Αλεξανδρής.

Επί των εργασιών του Συνεδρίου τέθηκαν και αναπτύχθηκαν εμπεριστατωμένες εισηγήσεις από εξαίρετους ομιλητές για ζητήματα φλέγοντα, όπως οι αλλαγές που επέφερε ο Ν.5090/24, η ασφαλιστική εκκαθάριση και η έννοια του τρίτου στο τροχαίο ατύχημα. 

Η Δικηγορική Εταιρεία «PKG Κ. ΠΑΡΗΓΟΡΗΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ» διαθέτει εξειδικευμένη ομάδα δικηγόρων και συνεργατών και η συνεχής εκπαίδευση και ενημέρωση ως προς τα καίρια ανακύπτοντα ζητήματα του τροχαίου ατυχήματος αποτελεί υψίστης σημασίας στόχος.

Related Posts

Τελευταία άρθρα

Σέρρες: Ελεύθερη με όρους η ανήλικη για την υπόθεση ναρκωτικών – Τι δήλωσε ο δικηγόρος της, Γιώργος Παρηγόρης
22 Μαΐου 2026
Συμμετοχή του Προέδρου της Εταιρείας μας, Κ.Παρηγόρη, στις επίσημες επαφές με τον Πρέσβη της Κίνας στην Ξάνθη
16 Μαΐου 2026
Σεβασμός στο πένθος και στη δικαιοσύνη
28 Ιανουαρίου 2026